Am fost vineri si le-am probat. Ambele variante sunt costume de calitate. Numai ca nu sunt ce cautam eu.
Eu am 1.78 si 89 kg. Varianta L de la costumul feeder imi era mare. La verity la fel. Marimea m de la verity a fost buna....singura mica problema a fos burta mea.....parca erau putin cam mulati in in zona aia

. Nu am cumparat verity ul nu pentru ca nu ar fi fost fain ci pentru faptul ca tinea prea cald.
A fost bine ca le-am vazut caci cred ca o sa ma orientez spre un costum de genul celui preston df25. Dar trebuie neaparat sa probez inainte. Plus ca pretul lui df25 mi se pare putin cam mare dar pot trece si peste asta

. In momentul de fata am pantaloni si geaca de la decathlon, de la raionul de produse pentru navigatie. Le am purtat peste haine mai groase toamna tarziu si primavara devreme si si au facut treaba. Acum vreau sa cumpar ceva mai comod. Pantaloni neaparat cu pieptar si bretele sa imi tina mijlocul acoperit
Ceva sfaturi pt astfel de costume pe care sa le pot si proba eventual ? Ma refer la costumele genul celor de ploaie, pe care sa le poti purta peste haine mai groase toama tarziu/primavara devreme.
Aveti idee pe unde mai pot gasi costume preston pe care sa le pot si proba? La lucian gasesc doar df25 masura L
Multumesc anticipat!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk