MAGAZIN ONLINE
REVISTA ONLINE
Switch to full style
Discutii despre lansete, mulinete, fire, carlige, accesorii pentru monturi si toate produsele ce se folosesc in pescuitul la feeder
Răspunde

Accesorii Method Feeder

07 Iul 2019, 21:58

Salut,

Voi ce cutii folositi pt depozitarea methodurile si a forfacurilor pt methoduri?

Re: Accesorii Method Feeder

07 Iul 2019, 22:11

Dacă vrei calitate, guru

Trimis de pe al meu BND-L21 folosind Tapatalk

Re: Accesorii Method Feeder

08 Iul 2019, 10:14

Penarele Guru sunt cele mai bune. Method-urile în cutie de plastic cu separatoare detasabile.

Re: Accesorii Method Feeder

08 Iul 2019, 10:30

Pana in acest moment tin methodurile intr-un organizator de suruburi luat de la Leroy Merlin (atasata poza), foarte bun de altfel dar care mi-a ramas mic si eram curios ce modele sunt mai folosite in speranta ca nu o sa trebuiasca sa vizitez 3 magazine sa le verific toate tipurile de cutii pe care le au la vanzare (voiam sa fac o mica selectie) pentru ca online nu imi dau seama de toate aspectele (cat cum este modulara, ce dimensiuni au compartimentele...)
Fişiere ataşate
5b9fe76b80dec_20180917084203.jpg
5b9fe76b80dec_20180917084203.jpg (52.62 KiB) Vizualizat de 1082 ori

Re: Accesorii Method Feeder

08 Iul 2019, 10:49

AlinCippy scrie:Salut,

Voi ce cutii folositi pt depozitarea methodurile si a forfacurilor pt methoduri?

Pot sa spun ce fac eu, un pescar AMATOR care incerc sa-mi simplific la maxim viata de pescar.
Prefer ca si method modelul de la Drennan de tipul :
http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin/m ... mall-.html
Acest model are o piesa extrem de mica ( pentru ochii unui pensionar care se apropie de 70 ani) si dupa ce am pierdut in iarba vreo 2 asemenea piese m-am invatat minte asa ca vin cu forfacuri complete gata legate de acasa . Aceste forfacuri sunt montate cate 2 pe cate un suport dreptunghiular din cauciuc ceva mai rigid cu dimensiune de aproximativ 60mm x 100mm. Ca sa previn eventuale intrebari, eu ma duc de ani de zile la aceeasi balta asa ca stiu ce ace se potrivesc pe speciile vizate. mai mult, concesionarul balti este o persoana amabila asa ca ii dau un telefon cu o zi inainte de a pleca la balta si aflu cam tot ce se intampla acolo.
Acele de pescuit le pastrez in PLICURILE ORIGINALE. Asa stiu foarte repede ce ac am in mana. Se intelege ca si aici am preferintele mele in ceea ce priveste marca acelor. Plicurile de ace isi au locul lor intr-un penar scolaresc cu fermoar alaturi de plicuri cu agrafe, vartejuri, etc.
Deci am la mine gata pregatite 4 forfacuri legate care pe balta nu asteapta decat sa le conectez cu agrafa de linia ptincipala. Pentru orice eventualitate mai am cateva method in plicurile originale deoarece cred ca este cel mai sigur mod de ale pastra.
Folosesc o CUTIE de scule luata pe vremea cand pescuitul nu era atat de profesionalizat de la un magazin de scule electrice in care intra tot ce am nevoie, inclusiv un tambur de rezerva cu fir de 0,24mm ( in mod curent folosesc monofilament de 0,20mm)
Reamintesc ca am avertizat de la inceput, eu sunt un pescar amator, nu particip la concursuri si nici macar nu mai fotografiez pestii.
fir intins si distractie maxima.
Răspunde