In acest video veti vedea cum crapii pot fi gasiti pe Dunare in numar foarte mare la doar cativa metri de nasul nostru. Pentru o partida de succes pe Dunare, localizarea crapului nu trebuie niciodata neglijata.
Discutii pe forumul pescuit la feeder:
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=3455

2 comments
razban
16 iulie 2014 în 2:34 am (UTC 3) Link to this comment
Salut Lucian! Iti multumesc pentru toate filmuletele pe care le faci sa ne ajuti pe noi ,pescarii.Totusi as dori sa te intreb ceva.In cazul de fata,in care pestele este situat exact sub acel pom stim cu totii ca este extrem de dificil sau chiar imposibil sa pescuim de pe mal.Imi poti spune o metoda de a localiza crapul pe dunare in conditii in care nu gasim o structura evidenta ca acel copac? Eu pescuiesc doar pe dunare in Braila, pe tronsoane in care s-au prins crapi frumosi dar de cate ori merg la pescuit pe aceste locuri ,cu toate ca sondez apa si incerc sa pescuiesc cat mai aproape de prag sau de vro structura submersa, nu reusesc sa prind decat platica,caras(cel mai des) si foarte rar cate un crapcean de maxim 1,5 kg.Mentionez ca am folosit toate tipurile de nada si pentru momeala de la carlig tot timpul am la mine porumb,cubulet de mamaliga,pelete….Deoarece intra caras si cate un crapcean mai ratacit tind sa cred ca localizarea nu este facuta cum trebuie. Multumesc anticipat pentru raspuns! P.S. Imi cer scuze pentru acest text,dar am vrut sa fiu cat mai explicit.
Morosanu
18 iulie 2014 în 10:02 am (UTC 3) Link to this comment
Salutare Luciane. Un film foarte frumos si interesant (cel mai interesant este ca nu se sperie de barci!) As vrea sa te intreb daca am gasit „cumva” un loc in care este plin de scoici de genul care apar in filmulet dar locul din primele observatii nu prezinta structurii, ar fi sanse sa gasim crapul acolo? Ce caracteristica mai are locul respectiv este ca nivelul apei nu este foarte constant. P.S.: Eu am observat scocile, cand Dunarea era foarte foarte scazuta.
Numai bine.