x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Guru Neoprene Rod Bands

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Guru Neoprene Rod Bands
search
  • Guru Neoprene Rod Bands
  • Guru Neoprene Rod Bands
  • Guru Neoprene Rod Bands
GNRB

Guru Neoprene Rod Bands

Guru Neoprene Rod Bands

58,05 lei
Include TVA
In Stoc

Guru Neoprene Rod Bands sunt realizate din Neopren, un material extrem de rezistent, cu elasticitate mare si nu in ultimul rand, actioneaza ca si protectie suplimentara impotriva socurilor mecanice. Folosind aceste benzile de Neoprene, evitam de asemenea zgarieturile inestetice ce pot apare in timpul transportului lansetelor in husa sau chiar mai rau, evitarea situatiilor in care lansetele pot fi deteriorate ( in special ciobirea pastilelor inelelor).

In pachet sunt 2 benzi ce au latime diferita, una fiind destinata pentru cotorul lansetei cealalta fiind mai ingusta si va fi folosita pentru prinderea blank-ului lansetei. Ambele sunt prevazute cu arici ( scai ) pentru o prindere sigura.

GNRB
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.