x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Cantar Korum Compact Digital Scale

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Cantar Korum Compact Digital Scale
search
  • Cantar Korum Compact Digital Scale
K0310121

Cantar Korum Compact Digital Scale

Cantar Korum Compact Digital Scale

135,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Korum Compact Digital Scale este un cantar digital ce se remarca prin fiabilitatea crescuta. Beneficiaza de un ecran digital ce poate afisa o greutate maxima de 40kg. Este un ecran de dimensiuni generoase, fiind extrem de usor de citit.

Carcasa acestuia este una extrem de ergonomica, realizata dintr-un material soft, iar partile metalice de care dispune sunt realizate din otel inoxidabil, fiind extrem de rezistent la socurile mecanice.
 

Compact Digital Scale poate afisa greutatea in kg, lb, oz, st. O caracteristica importanta este ca prezinta termometru digital integrat ce poate fi utilizat pentru monitorizarea temperaturilor exterioare.

Vine insotit de o baterie de 9V si o husa din neopren dedicata transportului. Date fiind dimensiunile reduse, dar si calitatea materialelor, Korum Compact Digital Scale va reprezenta un ajutor de nadejde pentru pescarii ce doresc cantarirea exemplarelor capturate.

K0310121
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.