x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Picheti Pentru Masurarea Distantei Tubertini Distance Sticks

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -20%
Picheti Pentru Masurarea Distantei Tubertini Distance Sticks
search
  • Picheti Pentru Masurarea Distantei Tubertini Distance Sticks
51202xx

Picheti Pentru Masurarea Distantei Tubertini Distance Sticks

Picheti Pentru Masurarea Distantei Tubertini Distance Sticks

169,00 lei
135,20 lei Salveaza 20%
Include TVA
Inchide
In Stoc

Tubertini Distance Sticks sunt picheti special conceputi pentru masurarea distantei de pescuit, cat mai usor si cu precizie, asigurandu-va ca puteti lansa in acelasi loc in mod repetat.

Pichetii dispun de un varf tip burghiu, din otel inoxidabil pentru a permite fixarea cu usurinta in pamant si includ un cablu de culoare alba de 3 metri, astfel incat sa poata fi setata cu usurinta aceeasi distanta de fiecare data. 

Avantajul masurarii exacte al distantei de pescuit devine evidenta atunci cand dorim sa avem si o alta lanseta pregatita pentru a pescui la distanta aleasa, dar si atunci cand suntem nevoiti sa scoatem firul din clipsul mulinetei in timpul unui drill, sau daca avem nevoie sa refacem montura. 

51202xx
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.