x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Colant Pentru Viermi Benzar Mix Maggot Glue- 200ml

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Colant Pentru Viermi Benzar Mix Maggot Glue- 200ml
search
  • Colant Pentru Viermi Benzar Mix Maggot Glue- 200ml
94005-150

Colant Pentru Viermi Benzar Mix Maggot Glue- 200ml

Colant Pentru Viermi Benzar Mix Maggot Glue- 200ml

22,00 lei
Include TVA
In Stoc

Benzar Mix Maggot Glue este un colant(praf) ce are rolul de a lipi intre ei viermii curatati si uscati in prealabil. Are o mare putere de colare, diferenta fata de ceilalti adezivi fiind aceea ca pastreaza viermusii lipiti chiar si la temperaturi ridicate.


Nadirea cu bulgari de viermusi inseamna un aport de proteina fata de care niciun peste nu poate sa reziste, mai ales daca vorbim de perioada in care pestele trebuie sa acumuleze multa hrana (primavara, toamna). Lestarea cu pietris este un truc des intalnit la pescarii de competitie, deci nu uitati sa aveti asa ceva, mai ales daca viteza curentului este mare si nu vrem sa imprastiem viermusii pe suprafete mari.


Instructiuni de utilizare: Pastrati viermii cat mai curati posibil (fara rumegus si uscati in prealabil) pentru o lipire optima. Este indicat sa presaram praful in intreg vasul cu viermusi, in asa fel incat acesta sa se raspandeasca cat mai bine. Scuturam vasul dupa presarare. Stropim cu mana putina apa, apoi amestecam din nou, in asa fel incat umezeala sa patrunda in corpul viermilor.



Benzar Mix
94005-150
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.