x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Colant Viermi Arabic Match Gum 750g

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Colant Viermi Arabic Match Gum 750g
search
  • Colant Viermi Arabic Match Gum 750g
0911-0025

Colant Viermi Arabic Match Gum 750g

Colant Viermi Arabic Match Gum 750g

77,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Cel mai complex colant de viermusi de pe piata acum si in Romania. Arabic Match Gum are originile in Portugalia si este cel mai utilizat colant pentru viermi din vestul Europei. Atat de apreciat si recunoscut, incat la competitii gen: Iberian Master din Spania, peste 90% din concurenti folosesc acest produs.

 

Datorita stabilizatorilor pe care acesta ii are in compozitie se poate utiliza fara probleme chiar si la temperaturi de peste 35 de grade.

 

Gradul de colare este unul extrem de mare, in concluzie trebuie sa folosim o cantitate foarte mica de colant, iar un recipient de 750g ne poate ajunge un sezon intreg.

 

 

Mod utilizare:

 

Curatati viermusii prin sitare si eliminati rumegusul pentru o lipire optima. Turnati cantitatea de viermusi pe care doriti sa o colati intr-un recipient spatios si presarati praful cat mai uniform peste acestia. Scuturati vasul dupa presarare. Stropiti cu pulverizatorul putina apa, apoi amestecati din nou, in acest mod lipiciul se activeaza , iar viermusii se lipesc intre ei. Recomandarea noastra este sa folositi capacul de la recipient ca si masura, pentru a lipi un litru de viermusi.

 


Recomandare:

 

Pescuitul cu viermusi colati se preteaza foarte bine atat pe ape curgatoare cand vizam mreana, morunasul, scobarul sau batca, cat si pe apele statatoare la pescuitul crapului si al carasului. Practic este un pescuit care se adreseaza tuturor speciilor de pesti care se hranesc cu preponderenta pe substrat si de cele mai multe ori cu rezultate remarcabile.

 

 

Mod ambalare: 750g

Pescuit la Feeder
0911-0025
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.