x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -30%
Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25
search
  • Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25
  • Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25
  • Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25
K0290064

Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25

Rucsac Korum Transition Hydro Pack 25

225,00 lei
157,50 lei Salveaza 30%
Include TVA
Inchide
In Stoc

Producatotrul Korum isi completeaza gama de bagajerie cu Transition Hydro Pack 25, un rucsac, ce poate fi utilizat ca si geanta. Acest articol cu siguranta va lua cu asalt piata pescuitului de crap. De la materialul premium la compartimentarea ingenioasa, aceasta geanta cu siguranta se va regasi in bagajeria pescarilor de crap.

Este realizat din materiale de calitate, ce beneficiaza de un nivel sporit de impermeabilitate, protejand cu succes accesoriile ce se afla in interior. Prezinta un compartiment principal generos, ce va stoca cu succes cutiile sau alte accesorii necesare in partidele de pescuit la crap. Este prevazut cu doua curele de umar, si un maner captusit ce vor facilita transportul acestuia.

Korum Transition Hydro Pack 25 va reprezenta un mare ajutor in pescuitul crapului, dat fiind raportul calitate/pret de care beneficiaza, dar si utilitatea sporita in cadrul partidelor de pescuit la crap.

K0290064
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.