x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Cap De Minciog Korum Fast Net Head 22

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -52%
Cap De Minciog Korum Fast Net Head 22
search
  • Cap De Minciog Korum Fast Net Head 22
k0380028

Cap De Minciog Korum Fast Net Head 22

Cap De Minciog Korum Fast Net Head 22

157,45 lei
75,58 lei Salveaza 52%
Include TVA
Inchide
In Stoc

Capetele de minciog Korum Fast Net sunt proiectate cu mecanismul de blocare special proiectat de specialistii Korum. Acesta permite capului de minciog sa fie pliat, dar gata de utilizare prin deschiderea cu o singura mana, prin simpla glisare a mecanismului cu arc. Este ideal pentru pescarul mobil aflat in permanenta miscare. Capul de minciog permite atasarea acestuia la rucsac prin carabina sau prindere magnetica.
 

Proiectat cu un spreader block (sistem V de prindere a bratelor minciogului) durabil, fabricat din material rezistent si un cadru puternic pentru o rezistenta maxima atunci cand vizam pesti de dimensiune mare.

Capul de minciog este echipat cu filet universal compatibil cu orice coada de minciog de pe piata. Plasa este confectionata din material moale, asigurand o greutate redusa capului de minciog, in plus este mai adanca, ceea ce o face ideala pentru retinerea pe termen scurt a pestilor capitali, in timp ce va pregatiti aparatul foto.

k0380028
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.