x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Borseta Avid Carp A-Spec Tackle Pouches Large

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -20%
Borseta Avid Carp A-Spec Tackle Pouches Large
search
  • Borseta Avid Carp A-Spec Tackle Pouches Large
A0430030

Borseta Avid Carp A-Spec Tackle Pouches Large

Borseta Avid Carp A-Spec Tackle Pouches Large

122,50 lei
98,00 lei Salveaza 20%
Include TVA
In Stoc

Borseta premium din gama Tackle Pouches a producatorului Avid Carp, fabricata din poliester Dura-Tech, recomandata pentru depozitarea accesoriilor esentiale de pescuit cum ar fi: plumbi, clesti, foarfece, agrafe, vartejuri, plute, role de fir, cantar, crosete, stoppere sau alte elemente terminale.

Peretii borsetei sunt captusiti cu material buretat gros, pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor mecanice si a loviturilor accidentale. La interior borseta dispune de 3 separatoare matlasate ce pot atasate/detasate foarte usor cu ajutorul benzilor velcro (plasate in partile laterale).
 

Manerul de transport cu profil redus, este confortabil si confera o priza ferma. La exterior materialul borsetei este tratat Denier, ceea ce ii confera tesaturii o rezistenta sporita impotriva murdariei si a picaturilor de ploaie. Inchiderea capacului se face cu ajutorul unui fermoar dublu Heavy Duty de 10mm rezistent la manipulari repetate. 
 

Dimensiuni: 15x15x9cm

Avid Carp
A0430030
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.