x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Borseta Drennan DMS Visi Box Large

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -8%
Borseta Drennan DMS Visi Box Large
search
  • Borseta Drennan DMS Visi Box Large
LUDEVB03

Borseta Drennan DMS Visi Box Large

Borseta Drennan DMS Visi Box Large

147,20 lei
135,42 lei Salveaza 8%
Include TVA
Inchide
In Stoc

Drennan DMS Visi Box reprezinta noua gama de bagajerie a producatorului Drennan. Aceste borsete modulare vor reprezenta un mare ajutor pentru pescarii de stationar datorita designului ingenios. De la materialul premium la compartimentarea ingenioasa, aceste borsete se vor regasi cu siguranta in bagajeria pescarilor.

Desi aceste borsete pot fi integrate in orice tip de geanta carryall, ele au fost special gandite pentru a fi incorporate in noile genti de tip carryall. Asigurarea durabilitatii este realizata de materialul EVA din care este confectionata. Fermoarul dublu cu care a fost echipata, protejeaza cu succes accesoriile aflate la interior, si sunt rezistente la uzuri repetate.

Capacul este fabricat dintr-un PVC transparent, si ofera o viziune de ansamblu asupra borsetei, chiar si cand aceasta este inchisa. Prin acest capac, pescarul poate vedea cu usurinta accesoriile, si tot ce se afla in borseta. Drennan DMS Visi Box va reprezenta un mare ajutor in pescuitul stationar, dat fiind raportul calitate/pret de care beneficiaza, dar si utilitatea sporita in cadrul partidelor de pescuit.

Dimensiuni: 34x27x11cm

LUDEVB03
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.