x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Drennan - Bait Bucket Set 25l

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Drennan - Bait Bucket Set 25l
search
  • Drennan - Bait Bucket Set 25l
  • Drennan - Bait Bucket Set 25l
  • Drennan - Bait Bucket Set 25l
TGBU025

Drennan - Bait Bucket Set 25l

Drennan - Bait Bucket Set 25l

224,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Drennan Bait Bucket Set este un sistem complet, excetional de util si compact, necesar oricarui pescar ce doreste sa aiba o nada perfect pregatita.

Setul este compus dinttr-o galeata mare, un lighean, sita si capac cu fermuar. 

Sita poate fi folosita atat pe lighean cat si pe galeata care, la interior, are prevazuta o buza de susntinere special creata pentru stocarea ligheanului la interior,capacul protejandu-le pe ambele. 

Este foarte util mai ales in situatia in care nu dispunem de masa laterala sau pur si simplu dorim sa avem un bagaj compact. Dupa umectarea si sitarea nadei, o putem pune in lighean, il introducem in galeata si vom avea acces extrem de comod si la indemana la nada pentru incarcarea cosuletului. Surplusul de nada va ramane protejat in galeata , fara as-i pierde umiditatea.

TGBU025
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.