x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Bac De Nada Matrix EVA Bowl Zip Lid 10L

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Bac De Nada Matrix EVA Bowl Zip Lid 10L
search
  • Bac De Nada Matrix EVA Bowl Zip Lid 10L
GLU118

Bac De Nada Matrix EVA Bowl Zip Lid 10L

Bac De Nada Matrix EVA Bowl Zip Lid 10L

96,90 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

EVA Bowl Zip Lid este un bac de nada pliabil fabricat din copolimer de etilena si acetat de vinil, foarte rezistent la uzura cat si la actiunea coroziva a apei.

Este destinat prepararii, transportului si pastrarii groundbait-ului, mixurilor de nada, peletelor, boilies-urilor etc. Materialul EVA este usor de curatat cu o carpa umeda sau cu apa si nu pastreaza mirosurile neplacute. Materialul maleabil permite plierea bacului de nada, rezultand astfel dimensiuni de transport reduse.
 

Datorita imbinarilor sudate termic acest bac de nada ofera protectie ridicata, impiedicand scurgerea accidentala a lichidelor (daca depozitati nada umeda sau mixuri de seminte aditivate). Manerul de transport sudat termic pe capac, confera un confort ridicat in timpul utilizarii. 

Capacul se inchide ermetic cu ajutorul unui fermoar dublu rezistent la manipulari repetate. De cheitele fermoarului sunt atasate mansoane din plastic aderent, ce faciliteaza inchiderea/deschiderea rapida a acestuia.

Dimensiuni (ØxH): 32x14cm

Capacitate: 10 litri

GLU118
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.