x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Bluza Tica UV Protect

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Bluza Tica UV Protect
search
  • Bluza Tica UV Protect

Bluza Tica UV Protect

Bluza Tica UV Protect

99,00 lei
Include TVA
Inchide

Optiuni pentru Bluza Tica UV Protect

Stoc
Variante
Pret
Cantitate
Cos
Lipsa stoc
Marime:S HB19S
99,00 lei
Lipsa stoc
Marime:M HB19M
99,00 lei
Lipsa stoc
Marime:L HB19L
99,00 lei
Lipsa stoc
Marime:XL HB19XL
99,00 lei
Lipsa stoc
Marime:XXL HB19XXL
99,00 lei
Marime: M
Cantitate

Bluza Tica cu protectie UV este ideala in timpul activitatilor outdoor, fie ca este vorba de pescuit, sau o plimbare in natura, trebuie sa fim pregatiti sa ne protejam de radiatiile ultraviolete.

Bluza are un rol important si anume, sa protejeze corpul expus razelor ultraviolete printr-o tesatura speciala (usor elastica). Astfel bluza UV va fi mulata pe corp si ii va permite pielii "sa respire", si va fi indeajuns de elastica incat sa nu incomodeze in cadrul activitatilor fizice solicitante.

UV Protect este modelul de bluza solicitat din ce in ce mai des de pescarii de competitii si cei care practica sesiuni lungi de pescuit in perioadele calduroase ale anului.

Dispune de mansete elasticate ce au un decupaj special pentru degetul mare (are ca rol protectie suplimentara, fixand manecile), gluga de care se poate atasa o bucata de material textil (prinderea se face cu ajutorul a unui fermoar lung) ce acopera zona gurii si a nasului, protejand complet impotriva arsurilor solare, vantului, etc.

Tica
HB19M
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.