x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Haldorado Pelete Fluo Flotante Solubile - Scortisoara cu Chilli

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Haldorado Pelete Fluo moi pentru Carlig - Scortisoara cu Chilli
search
  • Haldorado Pelete Fluo moi pentru Carlig - Scortisoara cu Chilli
HCM-POPF-CF0

Haldorado Pelete Fluo Flotante Solubile - Scortisoara cu Chilli

Secretul momelilor flotante sau echilibrate sta in caracteristica lor de baza de a nu se scufunda in namol, nu se ascund in vegetatie si chiar si la cea mai mica intentie venita din partea pestilor de a le aspira ajung in gura acestora.

39,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Secretul momelilor flotante sau echilibrate sta in caracteristica lor de baza de a nu se scufunda in namol, nu se ascund in vegetatie si chiar si la cea mai mica intentie venita din partea pestilor de a le aspira ajung in gura acestora. Puterea lor de atractie se multiplica atunci cand aceste momeli se dizolva treptat, eliminand mici particule de nada si lasand aroma sa ajunga in apa intr-un timp mai redus. Pornind de la produsul Haldorádó Pelete Solubile Flotante, Döme Gábor a reusit sa lanseze pe piata un model imbunatatit, avand arome noi respectiv un stimul vizual foarte puternic. Culorile Fluo ies in evidenta in aproape orice situatie. Noile pelete sunt mai rezistente, mai tari si mai usor de gaurite cu ajutorul unui ac de crosetaj subtire. Folosit de catre Döme Gábor in mai multe concursuri de feeder,Haldorádó Pelete Fluo Solubile Flotante vor fi folosite cu siguranta si de catre pescarii din Romania. 

Aroma: scortisoara cu chilli

Culoare: portocaliu fluo

Mod de ambalare: 70gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Haldorado
HCM-POPF-CF0
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.