x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Dynamite Baits Yellow Speedy’s Washter Hookbaits 5mm

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Dynamite Baits Yellow Speedy’s Washter Hookbaits 5mm
search
  • Dynamite Baits Yellow Speedy’s Washter Hookbaits 5mm
DY1450

Dynamite Baits Yellow Speedy’s Washter Hookbaits 5mm

Dynamite Baits Yellow Speedy’s Washter Hookbaits 5mm

28,00 lei
Include TVA
In Stoc

Speedy’s Washter Hookbaits sunt momeli de carlig critic echilibrate, dezvoltate impreuna cu renumitul pescar de match Nick Speed, fiind special concepute pentru prinderea pe inel siliconic sau pe spin de momeala (pot fi folosite la fel de bine "direct" pe firul de par). Flotabilitatea momelii va fi contracarata de greutatea carligului (nr.10 - nr.18 este marimea ideala de carlig).

 

Avantajul acestei momeli de carlig fiind semi-plutitoare si cu o greutate redusa in apa, este ca va fi primul lucru care se va ridica in gura pestilor atunci cand acestia se hranesc in jurul momitorului, ceea ce inseamna trasaturi rapide si constante. Fiecare cutie contine o sticluta de aditiv lichid ce are rolul de a creste atractivitatea pop up-urilor.

Dynamite Baits
DY1450
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.