x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Ringers Chocolate Orange SLIM 10mm 70g

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Ringers Chocolate Orange SLIM 10mm 70g
search
  • Ringers Chocolate Orange SLIM 10mm 70g
PRNG59

Ringers Chocolate Orange SLIM 10mm 70g

Ringers Chocolate Orange SLIM 10mm 70g

38,00 lei
Include TVA
In Stoc

Cea mai prinzatoare momeala de carlig, acum si sub o alta forma mai compacta si nu atat ne familiara pestilor suspiciosi greu de prins.

 

Ringers Chocolate Orange SLIM sunt boilies-uri de carlig critic echilibrate sub forma unor perinite, ce se remarca atat prin calitatea ingredientelor folosite in realizarea lor cat si a culorii deosebit de puternica, un portocaliu fluorescent, extrem de usor de reperat de catre pesti.

 

Boilies-urile semiflotante au o aroma dulce, rezultata dintr-o combinatie de ciocolata si portocale ce si-a demonstrat eficienta atat la crap, dar si in partidele dedicate la pesti de talie mare din specia platica sau caras.

PRNG59
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.