x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Steg Upters Smoke Ball 7-9mm Mango 30gr

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Steg Upters Smoke Ball 7-9mm Mango 30gr
search
  • Steg Upters Smoke Ball 7-9mm Mango 30gr
SP310938

Steg Upters Smoke Ball 7-9mm Mango 30gr

Steg Upters Smoke Ball 7-9mm Mango 30gr

19,50 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Steg Smoke Ball sunt pop up-uri de tip ""fumigena"" ce disperseaza in coloana de apa un nor de aroma si culoare, atragand ca un magnet pestii pe vadul nadit. Pop up-urile au forma rotunjita, pentru a putea fi montate extrem de usor pe firul de par sau pe ""bait sting"" (spin de momeala).

Au un timp de scufundare lent fiind ideale atat pentru pescuitul la feeder, cat si la crap. Recomandate mai ales in perioadele cand crapii sunt mofturosi si se hranesc apatic.

Cu siguranta vor iesi in evidenta in zona de nadire, nu se vor scufunda in namol sau in vegetatia subacvatica. Au fost concepute pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pescuit, pastrand totodata eficienta maxima a momelii. 

Mod ambalare: 30g

Steg
SP310938
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.