x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Sonubaits Semi Flotant Oozing Boilies - Krill

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Sonubaits Semi Flotant Oozing Boilies - Krill
search
  • Sonubaits Semi Flotant Oozing Boilies - Krill
S1810020

Sonubaits Semi Flotant Oozing Boilies - Krill

Boiles Sonubaits critic echilibrate cu aroma de Krill. Avand o flotabilitate limitata, aroma foarte atractiva dar si un invelis solubil ce lasa in urma lui un nor intens colorat, orice peste nu poate rezista tentatiei de a le gusta si totodata pot fi echilibrate doar din greutatea carligului...

32,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Boiles Sonubaits critic echilibrate cu aroma de Krill. Avand o flotabilitate limitata, aroma foarte atractiva dar si un invelis solubil ce lasa in urma lui un nor intens colorat, orice peste nu poate rezista tentatiei de a le gusta si totodata pot fi echilibrate doar din greutatea carligului fapt ce le face extrem de eficiente in pescuitul la monturi cu fir de par. Diametrul de 8mm le face foarte versatile fiind extrem de eficiente in pescuitul crapului, carasului dar si al platicilor.

Mod de ambalare: 50gr

Aroma: Krill

S1810020

Referinte specifice

cod EAN13
7668224803840
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.