x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Mulineta Carp Expert Neo Long Cast Feeder 6000

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Mulineta Carp Expert Neo Long Cast Feeder 6000
search
  • Mulineta Carp Expert Neo Long Cast Feeder 6000
20200-600

Mulineta Carp Expert Neo Long Cast Feeder 6000

Mulineta Carp Expert Neo Long Cast feeder este un echipament cu care putem suplini mai multe tipuri de mulinete. 

149,00 lei
Include TVA
Lipsa stoc

În cadrul pescuitului cu feeder, pescarii sau specificat pe numeroase subtipuri de pescuit.

Există pescuit cu method la distanță, cu method la aproape, putem pescui aproape cu monturi ultrafine sau putem arunca la distanțe mari cu coșuleț cu înaintaș din fir împletit. 

Aproape că am putea alege câte o mulinetă fiecărui stil de pescuit. Dar în gama produselor Energofish găsim mulinetă, care folosită corespunzător poate fi folosită la fiecare dintre subtipurile mai sus amintite. Astfel nu trebuie să ne temem că trebuie să ne cumpărăm mai multe mulinete cu care să mergem pe malul apei. Acest lucru n-ar fi avantajos din punct de vedere financiar și nici practic.

Mulineta Carp Expert Neo Long Cast feeder este un echipament cu care putem suplini mai multe tipuri de mulinete. Putem să lansăm cu ea la distanțe mari, dispune cu un tambur relativ mare și conic. O putem folosi și cu fire subțiri, pentru că are o frână precisă și sensibilă.

Axul este unul impozant pentru această categorie, căci oțelul de 5 mm diametru, nu se va îndoi nici în timpul drilului, nici cu alte ocazii de folosire rațională a mulinetei.

Manivela este din metal frumos lucrată, pick-upul este conectat la corpul mulinetei cu ajutorul a două rulmenți, care asigură funcționarea lină al echipamentului.

Corpul mulinetei este din grafit, ce conferă masivitate. Îmbinările sunt precise, nu există joc la nici un component.

Rola de ghidare a firului este cu rulment, iar pick-upul este din material gros astfel că șansa la deformare este aproape zero.

Ținută în mână această mulinetă ne va sugera un echipament convincător, estetic și sigur, care  îngrijită și întreținută corespunzător poate atinge durata de folosire de mai multe decenii.

20200-600

Fisa tehnica

Model sistem de franare:
frana sus
Capacitate:
6000
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.