x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Mulineta Carp Expert Pro Power Method Feeder 6000

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Mulineta Carp Expert Pro Power Method Feeder 6000
search
  • Mulineta Carp Expert Pro Power Method Feeder 6000
20112-355

Mulineta Carp Expert Pro Power Method Feeder 6000

Mulineta Carp Expert Pro Power Method Feeder 6000

192,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Aruncările de la distanță sunt suportate de un tambur de aluminiu de dimensiuni adecvate, cu o inserție suplimentară de cauciuc, care ușurează utilizarea firelor textile subțiri, fara a se misca pe tambur.


Luând mulineta în mână, obținem o imagine de ansamblu cu adevărat elegantă. Pe lângă carcasa de grafit negru mat, tamburul de aluminiu a primit și o bază neagră, care a fost completată cu elemente roșii, care formează împreună o compoziție excelentă.


Având în vedere performanțele sale, este echipata cu 7 + 1 rulmenti cu rulare excelentă, care, împreună cu un raport de recuperare de 4,4: 1, va permite să recuperati momitorul fara probleme de la distante mari, de peste 100m.

Tamburul are doua clipsuri de prindere metalice pentru un pescuit la distanta fixa.
Frână din față precisă, design antiaderent, care, pe lângă o durată de viață mai lungă, asigură un control complet în timpul pescuitului.


Pe lângă tamburul metalic, se adaugă un tambur de grafit, astfel încât până la 2 dimensiuni diferite de fir pot fi utilizate cu o schimbare rapidă, adaptându-se la situații specifice.


Recomandata atât pentru pescarii începători, cât și pentru mai experimentați, este o mulinetă cu frână față compactă și atrăgătoare.

 

Utilizarea unui tambur ușor, în stil clasic, care este rezistent la influențele fizice externe și la coroziune conferă mulinetei un aspect elegant.


Mulineta are un sistem fiabil de frânare față. În funcție de rezistența la tracțiune a firului și duritatea lansetei, este recomandabil să reglați forța de frânare înainte de a începe pescuitul. În timp ce obosiți peștele in drill, sistemul de frânare poate fi modificat după necesitate.

 

Caracteristici:


  • Marime tambur: 6000
  • Nr rulmenti: 7+1
  • Raport de recuperare: 4.4:1
  • Material tambur: aluminiu+ grafit
  • Capacitate tambur: 0.30mm/175m
  • Greutate: 428g
  • Tambur de rezerva din grafit
  • Frana fata micrometrica

 

 

 

20112-355

Fisa tehnica

Model sistem de franare:
frana sus
Capacitate:
6000
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.