x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Mulineta Carp Expert Uni Method Long Cast 6000

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Mulineta Carp Expert Uni Method Long Cast 6000
search
  • Mulineta Carp Expert Uni Method Long Cast 6000
  • Mulineta Carp Expert Uni Method Long Cast 6000
20235-600

Mulineta Carp Expert Uni Method Long Cast 6000

Mulineta Carp Expert Uni Method Long Cast 6000

398,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

De înaltă calitate, într-o prezentare suficient de modernă, combinata cu performanța, Carp Expert Uni Method LC este o armă împotriva celor mai mari crapi, pentru pescarii de feeder la distanță.


Prin proiectarea unui tambur suficient de mare, mulineta se poate roti cu ușurință, permițându-vă să atingeți cu precizie distanțe de la mal până la 100 de metri. În acesta din urmă, este susținut și de o clemă cu arc amplasată pe un tambur din aluminiu.


Această dimensiune 6000 va fi un partener fidel pentru lansetele feeder medii și grele, reusind sa incarce pe tambur 380 de metri de fir monofilament suficient de subțire de 0,20 mm.


Făcând capacitatea aruncării la distanță cu un fir principal subțire mai simplă și mai sigură decât este posibil, s-a adăugat la tambur o fusta de protecție a rotorului, care împiedică răsucirea sau ruperea inconfortabilă a firului.


În plus față de carcasa robustă din grafit, manivela este fabricată dintr-un metal sofisticat prelucrat prelucrat cu o prindere cu adevărat confortabila.


Sistemul său de frânare rapidă vă permite să slăbiți complet sau să retrageți dintr-o singură mișcare, ceea ce va oferi un serviciu excelent atunci când lansati și așteptați mușcături.


O mulinetă estetică și fiabilă, care oferă soluția perfectă pentru toate nevoile pescarilor care preferă pescuitul cu method feeder

 

Caracteristici:

 

  • Marime tambur: 6000
  • Greutate:546g
  • Capacitate tambur:300m/020mm
  • Nr rulmenti:7+1galet
  • Raport recuperare:4.6:1
  • Clips metalic rotund pe tambur
  • Slow oscilation system - sistem de asezare a spirelor
  • Corp grafit
  • Tambur aluminiu
20235-600

Fisa tehnica

Model sistem de franare:
frana sus
Capacitate:
6000
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.