x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Sonubaits Match Method Mix 2kg

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Sonubaits Match Method Mix 2kg
search
  • Sonubaits Match Method Mix 2kg
  • Sonubaits Match Method Mix 2kg
S1770020

Sonubaits Match Method Mix 2kg

Sonubaits Match Method Mix este o nada cu valoare proteica ridicata. Acesta nada a fost conceputa special pentru pescuitul cu method feeder. Producatorul recomanda, pentru o mecanica buna, umezirea nadei in raportul 500ml apa la 1 kg de nada iar dupa o pauza de 45 minute nada se poate sita si este gata de utilizare...

53,00 lei
Include TVA
Lipsa stoc

Sonubaits Match Method Mix este o nada cu valoare proteica ridicata. Acesta nada a fost conceputa special pentru pescuitul cu method feeder. Producatorul recomanda, pentru o mecanica buna, umezirea nadei in raportul 500ml apa la 1 kg de nada iar dupa o pauza de 45 minute nada se poate sita si este gata de utilizare.  In punga de nada este inclus un Preston Method Feeder (momitor plat) in valoare 11,50ron. Se pot obtine rezultate senzationale folosind aceasta nada in partidele in car vizam crapul, carasul mare si platica mare.

  • Recomandata pentru: crap, platica mare, caras mare, lin
  • Mod de ambalare: 2kg.
S1770020
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.