x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


FeederX - FiatX Krill

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
FeederX - FiatX Krill
search
  • FeederX - FiatX Krill
  • FeederX - FiatX Krill
  • FeederX - FiatX Krill

FeederX - FiatX Krill

Dupa nenumarate teste atat in concursuri cat si in partidele de placere, pe o multe ape din tara si din afara tarii, private si salbatice, va punem la dispozitie una din cele mai eficiente nade in pescuitul crapului si al carasului la method feeder si cosulet. O nada cu un continut ridicat de Krill si fainuri de peste

21,90 lei
Include TVA
Inchide

Optiuni pentru FeederX - FiatX Krill

Stoc
Variante
Pret
Cantitate
Cos
Lipsa stoc
Tip:Dark PLF016
21,90 lei
Lipsa stoc
Tip:Natur PLF006
21,90 lei
Tip: Dark
Cantitate

 Dupa nenumarate teste atat in concursuri cat si in partidele de placere pe multe ape din tara si din afara tarii, private si salbatice, va punem la dispozitie una din cele mai eficiente nade in pescuitul, platicii mari, mreenei, crapului si al carasului la method feeder si cosulet. O nada cu un continut ridicat de Krill si fainuri de peste, cu o valuare proteica mult mai ridicata in comparatie cu nadele existente la ora actuala pe piata, compusa din particule 100% scufundatoare, o mecanica perfecta pentru method feeder si momitoare dar in acelasi timp perfecta pentru pescuitul crapului, carasului, platicii mari si mreenei cu cosuletul.

 

 Din testele efectuate in cele patru anotimpuri, se pare ca aceasta nada a dat rezultate foarte bune indiferent de anotimp. Pentru a va convinge de eficienta acestei nade recomandam testarea ei in paralel cu orice nada fishmeal existenta pe piata. Rezultatele obtinute in concursurile din anul 2015 si 2016 au aratat ca momentan este nada fishmeal cu cele mai bune rezultate de pe piata. Aceste rezultate sunt datorate si faptului ca este o nada conceputa special pentru apele din Romania.

 

 In filmele de mai jos o puteti vedea ca acest produs da rezultate atat in apele private cat si in cele publice fie ca vorbim de crap, caras, platica ori mreana.

 

 

Mod de ambalare: 800gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FeederX
PLF016

Referinte specifice

cod EAN13
0757226900026
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.