x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Maros Mix - Nada Series World Champion XXL Mreana Scobar

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Maros Mix - Nada Series World Champion XXL  Mreana Scobar
search
  • Maros Mix - Nada Series World Champion XXL  Mreana Scobar
  • Maros Mix - Nada Series World Champion XXL  Mreana Scobar
MAXX102

Maros Mix - Nada Series World Champion XXL Mreana Scobar

Nade de competiţie realizate printr-un proces special din cele mai bune ingrediente. Această gamă de nade poate fii folosită cu încredere chiar şi în cele mai importante competiţii de talie mondială. În procesul de preparare am acordat atenţie sporită prăjirii diferitelor seminţe uleioase, amestecul obţinut fiind o nadă consistentă şi aromată cu putere mare de atracţie.

15,90 lei
Include TVA
Lipsa stoc

Nade de competiţie realizate printr-un proces special din cele mai bune ingrediente. Această gamă de nade poate fii folosită cu încredere chiar şi în cele mai importante competiţii de talie mondială. În procesul de preparare am acordat atenţie sporită prăjirii diferitelor seminţe uleioase, amestecul obţinut fiind o nadă consistentă şi aromată cu putere mare de atracţie. Se poate folosi cu succes pe toate tipurile de apă indiferent de temperatura acesteia.

Tip / Aroma : XXL Mreana Scobar / Parmezan,Cascaval

XXL Mreana-Scobar si-a gasit loc in aceasta categorie elita a gamei Maros Mix, datorita componentelor de baza din care este alcatuita. Tinand cont de cerintele speciale, Series World Champion XXL Mreana-Scobar are particulele grele si scufundatoare, lucru esential pentru o nada de rau. Pe langa semintele prajite si macinate s-au adaugat si aditivi sarati, parmezan respectiv colanti.

 

Mod ambare: 1 kg

Maros Mix
MAXX102

Referinte specifice

cod EAN13
5999546220452
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.