x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


FeederX - Super Carp Green

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
FeederX - Super Carp Green
search
  • FeederX - Super Carp Green
  • FeederX - Super Carp Green
PLF028

FeederX - Super Carp Green

Dupa o lungi asteptari am reusit sa punem la dispozita pescarilor, care vizeaza crapul cu method feeder, o nada potrivita pentru orice situatie pe care o putem intalni in partidele noastre. Culoarea verde inchis asigura un camuflaj perfect atunci cand vizam si cei mai suspicioasi carpi din apele salbatice si din apele pe care se pune o presiune constanta

24,80 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Atenție!!!! Intensitatea culorii acestui produs variază in functie de sezonul de vară sau iarnă deoarece nu intervenim cu coloranți artificiali in compoziție cum se procedează la majoritatea produselor similare de pe piață. Asta nu afecteză absolut deloc calitatea acestui produs, drept dovadă numarul record de competitii câstigate pe cele mai varitate ape din tara.

Dupa o lungi asteptari am reusit sa punem la dispozita pescarilor, care vizeaza crapul cu method feeder, o nada potrivita pentru orice situatie pe care o putem intalni in partidele noastre. Culoarea verde inchis asigura un camuflaj perfect atunci cand vizam si cei mai suspicioasi carpi din apele salbatice si din apele pe care se pune o presiune constanta, continutul scazut de uleiuri o face foarte productiva chiar si pe ape foarte reci. Faina de peste supersolubila ce sta la baza realizarii acesti nade cat si continutul ridicat de spirulina fac din acesta nada o adevarata arama ce transmite un semnal nutritiv de nerefuzat pentru orice crap din orice apa fie ea apa privata ori salbatica. Mecanica impecabila o va face ideala in pescuitul cu method feeder ori momitor dar si in pescuitul cu cosulet atunci cand avem in vizor crapul, platica si carasul de talie mare. Pentru a va convinge de eficenta acestei nade va recomandam sa o testati in paralel cu orice nada de pe piata.

Mod de ambalare:  800gr.

FeederX
PLF028

Referinte specifice

cod EAN13
0757226900033
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.