x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


FeederX - Brown Crumb 800 gr

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
FeederX Brown Crumb
search
  • FeederX Brown Crumb
  • FeederX Brown Crumb
PLF035

FeederX - Brown Crumb 800 gr

Pesmetul Brun FeederX este realizat din 100% coaja de paine prajita.

Pesmetul brun este unu din cele mai folosite ingrediente de catre pescarii de top. Este stiut faptul ce acest tip de pesmet are o capacitate mare de atractie a oricarei specii de pesti pasinic. Un ingredient ce poate fi folosit pe orice apa si mai ales acolo unde avem nevoie sa transportam multe particule pe substrat.

9,50 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Pesmetul Brun FeederX este realizat din 100% coaja de paine prajita.

Pesmetul brun este unu din cele mai folosite ingrediente de catre pescarii de top. Este stiut faptul ce acest tip de pesmet are o capacitate mare de atractie a oricarei specii de pesti pasinic. Un ingredient ce poate fi folosit pe orice apa si mai ales acolo unde avem nevoie sa transportam multe particule pe substrat. In Anglia este cel mai folosit ingredient in pescuitul la platica si babusca.

 

Mod de ambalare: 800gr

FeederX
PLF035

Referinte specifice

cod EAN13
0795976092936
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.