x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


FeederX - FiatX Carp Magnet 3 Kg

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
FeederX -  FiatX Carp Magnet 3 Kg
search
  • FeederX -  FiatX Carp Magnet 3 Kg
PLF059

FeederX - FiatX Carp Magnet 3 Kg

Una din cele mai scurte cai spre recordul tău personal la crap cu method feeder

98,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Una din cele mai scurte cai spre recordul tău personal la crap cu method feeder

FeederX Carp Magnet 


La puțin timp de la lansare pe piața, deja o mare parte din cei care au folosit-o, și-au bătut propriile recorduri in pescuit la crap cu method feeder:


Ce o face așa specială și așa eficienta ????


Deși in portofoliu FeederX erau deja câteva nade foarte eficiente in pescuitul la method feeder, ne-am gândit sa dezvoltam o noua nada care sa aibă capacitatea de a face selecția.



Cu timpul și cu experiența acumulata in ani, am pus pe hartie portretul robot al unei nade care sa aibă caracteristicile necesare de a atrage și atenția peștilor de talie mare.



Astfel am luat in considerare factorii de mai jos și am construit o nada care sa corespundă din toate punctele de vedere, asta este secretul care sta in spatele succesului acestei nade la peștii de talie mare:


Știam ca o mare importantă o are culoarea nadei, pentru a nu trezii suspiciuni peștilor precauti, in general peștii de talie mare, Culoarea trebuia sa fie una cât mai camuflata și cât mai apropiată de nuanțele întâlnite in mediul acvatic. După o serie de teste am, practica a arată ca o culoare brună- verzuie închisă este capcana perfecta pentru orice tip de apa și orice adâncime in orice sezon. Am testa in paralel mai multe culori pe lacurile care țineau peste mare și proactica a arat ca, actuala culoare a nadei FeederX Carp Magent a adus cele mai multe prezentări la crapii cu o talie între 8 și 20kg. Unii colegi care au participat la testarea nadei chiar au depășit și bariera de 20kg.



Pentru ca vizam peștii de talie mare și foarte mare, am lucrat foarte mult la valoarea proteica a nadei. Toată lumea știe ca pe parcurs ce peștii de talie mare iau in greutate, tot mai consistentă trebuie sa fie hrana care o consuma. Pentru a determina valoarea protetica optima pentru crapii de talie mare, pe parcursul testelor in ultimii doi ani am tot crescut valoarea proteica pana in momentul in care nada nu mai dădea randament, astfel, având o plaja de minim și maxim, a fost foarte ușor sa determinam valoarea maxima proteica acceptata și adorata de crapii peste medie.



Interesante au fost testele granulație nadei. Am început testele cu 4 tipuri de granulație a nadei pentru a descoperii capacitatea optima de culoare și puterea de dispersie a aromelor naturale conținute de nada. Din cele 4 tipuri de granulație am rămas la granulația care oferă cea mai buna mecanica dar și care a demonstrat ca are o capacitate maxima de eliberare a aromelor naturale in coloana de apa. O data cu stabilirea granulație am obținut și cea mai buna medie a prezentărilor, timpul de așteptare între prezentări a scăzut considerabil ceea ce denota ca peștii identificau mult mai repede sursa de hrana.



Deoarece știam din experinta ca sunt șanse mari ca, crapii de talie mare sa stea departe de gălăgie și departe de mal, la alegerea componentelor de baza am pus mare accent pe mecanica nadei. Astfel am obținut o nada cu capacitate foarte mare de colare ce rezista foarte bine pe method feeder sau pe momitor atunci când pescuim la distante peste medie.



Din experiențele trecute, am observat ca Feederx Super Mix Pellet 2mm avea și are un randament excepțional in orice sezon datorită mixului de fainuri de peste conținute de cele 4 tipuri de Pelete din compoziție. Astfel am hotărat sa folosim si in aceasta nada, un mix de 4 tipuri de făina de peste cu diferite valori proteice dar cu procent cât mai mic de grăsimi pentru a asigura o eficienta mare chiar si pe apele mai reci din primăvara sau toamna târzie. Se pare ca acesta decizie a fost una foarte buna și acestei decizii i se datorează acest succes al acestei nade, nada ce a demonstrat încă de la lansare ca poate aduce mulți crapi de peste 10kg la poze.


Un alt factor ce a dus la eficienta nadei FeederX Carp Magnet, este continutul de extract de alge, extract ce ii conferă o amprenta foarte naturala și se pare ca, crapii mari adora acest tunning cu extract de alge, parând probabil o hrana cât mai naturală pentru ei.



Când am lucrat la culoare, am constatat ca in toate versiunile pe care le-am testat și in care am adăugat colorant pentru a controla culoarea, se pare ca acele versiuni nu au mai dat pesti de talie mare pe semne ca, probabil colorantul artificial trezea suspiciunea crapilor mari și ii îndepărta de nada. La crapii de talie mică și medie se pare ca asta nu ia influențat negativ. Drept urmare am hotărat sa nu mai adăugăm deloc colorant artificial și astfel nada poate avea nuanțe diferite in funcție de sezonul recoltării materiei prime, exact cum este și culoarea vegetației in anumite perioade ale anului.



De curand am aflat din mai multe surse ca o parte din pescarii de crap au introdus FeederX Carp Magnet in mixul de boiles si rezultatele au fost spectaculoase.






 

FeederX
PLF059

Referinte specifice

cod EAN13
0795976093001
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.