x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Nada 2.20Baits 1kg

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Nada 2.20 Baits 1kg
search
  • Nada 2.20 Baits 1kg

Nada 2.20Baits 1kg

Nada 2.20 Baits 1kg

25,00 lei
Include TVA
Inchide

Optiuni pentru Nada 2.20Baits 1kg

Stoc
Variante
Pret
Cantitate
Cos
Lipsa stoc
Aroma:Green COL03
25,00 lei
Lipsa stoc
Aroma:Dark COL02
25,00 lei
Lipsa stoc
Aroma:Brown COL01
25,00 lei
Lipsa stoc
Aroma:Krill COL26
25,00 lei
Aroma: Brown
Cantitate

Gama de nade 2.20 Baits a fost creata special pentru pescuitul la feeder, tinand cont de 3 factori foarte importanti: atractie, digestie si pastrarea pestilor pe vad.

 

Datorita fainurilor proteice premium ce sunt introduse in compozitia mixturii, cat si a celor solubile, se creeaza un nor cu o atractie atat vizuala cat si olfactiva irezistibila pentru pesti.

 

Betaina ce se regaseste in nada este un atractant foarte eficace si complet solubil, dizolvandu-se in cateva secunde de la contactul cu apa, raspandind gustul sau irezistibil.

 

Se asigura astfel un nivel ridicat de atractivitate, totodata fiind un foarte bun stimulator de apetit si un excellent digestiv. Pestele mananca si elimina nada foarte repede, nu se satura si automat se hraneste incontinu, neparasind astfel patul de nada.

 

In compozitie se mai regaseste spartura de micro pelete, de diferite dimensiuni de la 0.1-0.5mm, ce au rolul de a metine pestii pe vad cat mai mult timp. 

 

La crearea nadelor s-a cautat sa se obtina un echilibru optim intre fainurile proteice, atractantii, vitaminele, aminoacizii si mineralele din compozitie.

 

Ambalajul de tip "stand-up" cu zip, va permite sa folositi doar cantitatea de nada dorita pentru partida respectiva, iar restul se poate sigila si utiliza ulterior avand certitudinea ca nu isi va pierde din calitati odata cu desigilarea. 

 

Se recomnada umectarea in 3 trepte cu 5 minute pauza intre ele ulterior se siteaza o data, sau de doua ori in functie de situatie, sau de cum doriti prezentarea.

 

Mod ambalare: 1kg

COL01
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.