x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Nada Dynamite Baits Swim Stim F1 Feeder 1.8kg

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -8%
Nada Dynamite Baits Swim Stim F1 Feeder 1.8kg
search
  • Nada Dynamite Baits Swim Stim F1 Feeder 1.8kg
DY1592

Nada Dynamite Baits Swim Stim F1 Feeder 1.8kg

Nada Dynamite Baits Swim Stim F1 Feeder 1.8kg

53,00 lei
48,76 lei Salveaza 8%
Include TVA
In Stoc

Dynamite Baits Swim Stim Feeder este o nada cu granulatie foarte fina, recomandata pentru pescuitul pe lacuri, rauri si helesteuri unde se practica un pescuit intensiv.

Este usor de preparat, rezultatul final fiind o nada cu o textura moale si pufoasa. Groundbait-ul bogat in proteine si atractanti poate fi folosit direct din punga, simplu sau poate fi introdus in diferite mixuri de nada.
 

Folosind tehnologia Koi, acest groundbait are o atractivitate sporita pe tot parcursul sezonului. Pentru utilizarea pe method feeder, adaugati apa si amestecati bine, apoi lasati groundbaitul sa traga apa cat are nevoie.

Este recomandat si pentru momitoare, cosulete sau saculeti solubili. Pentru rezultate  ce tin de mecanica nadei se recomanda sitarea acesteia dupa umectare.
 

Pentru sezonul care urmeaza, specialistii Dynamite Baits au pregatit cateva noutati interesante pentru toti pescarii, inclusiv produse pentru pescuitul la feeder, la crap si somn.

Pentru feeder si match producatorul Dynamite Baits a introdus noua de groundbait Swim Stim "Feeder Mix". Aceasta gama este disponibila in pungi de 1.8kg in trei variante de aroma: Betaine Green, Red Krill and F1.

Mod ambalare: 1.8kg

Dynamite Baits
DY1592
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.