x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Pelete Bait-Tech Sticky Method Micro Pellets 800g

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Pelete Bait-Tech Sticky Method Micro Pellets 800g
search
  • Pelete Bait-Tech Sticky Method Micro Pellets 800g
5060112203626

Pelete Bait-Tech Sticky Method Micro Pellets 800g

Pelete Bait-Tech Sticky Method Micro Pellets 800g

23,50 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Bait Tech Sticky Method Pellets sunt cotate de catre pescarii experti ca fiind cele mai bune pelete ce pot fi utilizate pe momitoarele de tip method feeder. Proprietatile acestora nu sunt deloc de neglijat si aici subliniem faptul ca sunt pelete cu o putere mare de colare, grele, care raman pe substrat.


Chiar si atunci cand pe vad strangem o multime de crapi de dimensiuni mari ce scurma zona, aceste pelete nu sunt purtate si imprastiate pe o suprafata mare datorita curentilor produsi de pestii in miscare.


In mod evident, proprietatile mecanice alea acestor pelete ar fi prea putin pentru a reusi partide de neuitat, dupa cum v-ati obisnuit deja, de la Bait-Tech provin cele mai calitative nade si momeli iar Stiky Method Pellets nu fac exceptie. Fainurile de peste, atractantii, substantele nutritive folosite in reteta de preparare a acestor pelete le fac pur si simplu irezistibile pentru pesti.


Ca si metoda de preparare, nimic nu poate fi mai simplu decat Sticky Method Pellets. Doar adaugati apa pana le acoperiti apoi o scurgeti si lasati peletele sa traga aproximativ 20min.

 

Mod ambalare: 800gr

5060112203626
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.