x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Top Mix Aqua Betain Complex 2mm-0.8Kg

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Top Mix Aqua Betain Complex 2mm-0.8Kg
search
  • Top Mix Aqua Betain Complex 2mm-0.8Kg

Top Mix Aqua Betain Complex 2mm-0.8Kg

Top Mix Aqua Betain Complex 2mm-0.8Kg

12,60 lei
Include TVA
Inchide

Optiuni pentru Top Mix Aqua Betain Complex 2mm-0.8Kg

Stoc
Variante
Pret
Cantitate
Cos
Lipsa stoc
Culoare:Rosu TM562
12,60 lei
Lipsa stoc
Culoare:Galben TM561
12,60 lei
Lipsa stoc
Culoare:Alb TM560
12,60 lei
Culoare: Alb
Cantitate

Este un amestec de pelete Aqua, popular printre pescari, cu un aditiv special, care, pe lângă conținutul ridicat de proteine din pelete, conține și cantități suficiente de betaină și colorant. 

Betaina este un potențiator al apetitului de origine naturală. Aditiv utilizat pe scară largă pentru a crește efectul de momeală. În recunoașterea alimentelor, peștii se bazează în principal pe organele lor olfactive, care sunt, de asemenea, stimulați de anumiți aminoacizi dizolvați în apă, precum și de betaină.

Betaina induce un stimul nutrițional și, prin urmare este, de asemenea, utilizată pentru a hrăni pești de crescătorie intensivă. Când ajunge în apă, formează o ceață spectaculoasă care atrage atenția peștelui pe măsură ce se scufundă. Complexul Aqua Betain este disponibil în trei culori.

În condiții competitive, când intensitatea mușcăturilor scade, o nouă nuanță poate amplifica starea de spirit în scădere a peștilor. Linia de produse Aqua Betain Complex a fost dezvoltată pentru astfel de situații.

Mod ambalare: 800gr

Top Mix
TM560
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.