x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Drennan Power Gum 14 Lb Red

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Drennan Power Gum 14 Lb
search
  • Drennan Power Gum 14 Lb
  • Drennan Power Gum 14 Lb
LCPG141

Drennan Power Gum 14 Lb Red

Drennan Power Gum 14 Lb

26,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Drennan Power Gum este realizat dintr-un material elastic special destinat pescuitului la feeder. Cu ajutorul acestuia se pot realiza monturi si poate fi folosit pentru inlocuirea elasticului momitoarelor Method Feeder.

Este ideal pentru momentele in care folosim strune subtiri atunci cand vizam pesti de dimensiuni medii sau mari. Rolul acestuia fiind de a amortiza socurile din timpul drill-ului si a nu permite ruperea strunelor.

De asemenea, aceeasi elasticitate ce protejeaza strunele este deosebit de folositoare in momentul in care sunt folosite carlige fara barbeta. In timpul luptei cu pestele se reuseste mentinerea unei presiuni constante asupra carligului ceea ce nu ii va permite acestuia sa iasa din buza pestelui.

LCPG141
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.