x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair
search
  • Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair
  • Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair
  • Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair
GBC002

Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair

Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair este un scaun cu design inovativ, conceput atat pentru pescarii de stationar, cat si pentru cei de crap.

787,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Scaun Matrix Deluxe Accessory Chair este un scaun cu design inovativ, conceput atat pentru pescarii de stationar, cat si pentru cei de crap. Dispune de picioare frontale cu diametru de 25mm, pe care pot fi fixate majoritatea accesoriilor destinate scaunelor modulare: tavite, brate de sustinere umbrele, bacuri de nada etc. Scaunul Matrix Accessory Chair nu are spatar foarte lat si nici foarte inalt, permitand o libertate mai mare de miscare a bratelor pentru pescarii de stationar care lanseaza din pozitia sezut. Picioarele si spatarul se rabateaza, ocupand spatiu redus la transport.




GBC002
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.