x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Umbrela Nada-Guru Bait Brolly

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Umbrela Nada-Guru Bait Brolly
search
  • Umbrela Nada-Guru Bait Brolly
  • Umbrela Nada-Guru Bait Brolly
  • Umbrela Nada-Guru Bait Brolly
A8.GU.GB1

Umbrela Nada-Guru Bait Brolly

Umbrela Nada-Guru Bait Brolly

289,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Guru Bait Brolly este o umbrela speciala pentru nade si momeli. Este in acelas timp unul dintre cele mai utile accesorii de pescuit pe care pescarii tind totusi sa il ignore sau sa il amane ca si achizitie pana in momentul in care, cumulul partidelor ratate si al clasarilor slabe la concursurile de pescuit devin insuportabile.

Guru Bait Brolly este o umbrela pentru nada generoasa, mai mare decat cele obisnuit, avand 90cm pe latura si o suprafata mai mare de acoperire decat alte produse similare. Crearea unei zone de umbra deasupra momelilor si nadelor pentru a le proteja de soare, vant si ploaie, influenteaza in mod direct rezultatul la pescuit. Momelile vii tolereaza foarte greu temperaturile ridicate, chiar si viermii, care sunt foarte rezistenti in general, mor atunci cand sunt expusi la soare sa nu mai spunem de larve sau rame care cu totii stim cat de sensibile sunt. 

O ploaie pe neasteptate poate duce nada la un grad de umectare ce o face de nefolosit sau in cel mai " bun caz" ii schimba mecanica printr-o umectare suplimentara pana la gradul la care nu mai este eficienta pentru tipul de pescuit practicat.

Guru - Bait Brolly este o umbrela pentru nada exceptional de calitativa, spitele sunt din aliaj metalic vopsit electrostatic, rezistente si usoare, panza rezistenta la apa, culoarea neagra a acesteia nu permite razelor UV sa patrunda prin material si in felul acesta temperatura sub umbrela este mult mai scazuta decat in cazul in care avem o umbrela pentru nada cu o panza deschisa la culoare.

Guru - Bait Brolly are tija centrala foarte rezistenta, este prevazuta cu varf pentru a putea fi infipta in pamant, si o a doua tija centrala pentru a putea fi montata intr-un suport pentru umbrela daca acesta este disponibil pescarului. Unghiul de inclinare se poate duce la 45grade prin infiletarea tijei intr-un locas special conceput in acest sens.

A8.GU.GB1
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.