x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Korum Compact River Tripod

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Korum Compact River Tripod
search
  • Korum Compact River Tripod
K0360034

Korum Compact River Tripod

Korum Compact River Tripod

382,46 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Noul model este mult mai stabil, ocupa cu aproximativ 15% mai putin spatiu decat modelul anterior si este total ajustabil, atat picioarele cat si bara centrala dispunand de popularul sistem de prindere Cam Lok.
 

Buzzbarii compacti sunt extrem de rezistenti si dispun de sistemul unic Korum, Speed Fit System, ce elimina clasica metoda de atasare prin infiletare, prin abordarea unui simple miscari.
Picioarele frontale se poat ajusta in aproape orice unghi iar inaltimea se regleaza rapid prin intermediul sistemului Cam Lok.

Acest nou model de tripod produs de Korum este destint in special pescuitului pe rau la mreana si ofera siguranta si stabilitate, mult mai buna decat la modelele anterioare.

Caracteristici:
 

  • Design stabil;
  • Cadrul din Aluminiu;
  • Picioare frontale ajustabile;
  • Bara centrala ajustabila pe lungime;
  • 2 x buzzbari Speed-Fit;
  • Inaltime: 56-116cm.
K0360034
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.