Monturi feeder

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (95 votes cast)

Monturi utilizate in pescuitul la feeder. Dati click pe link-urile de mai jos pentru a sari la filmuletul dorit
  1. Montura feeder inline
  2. Montura feeder crap pt Dunare si rauri
  3. Exemplu de montura feeder cu autointepare
  4. Exemplu de montura feeder cu tub antinod

Montura feeder inline

Datorita faptului ca, multi pescari sunt la inceput de drum in pescuitul la feeder, am creat un filmulet in care explicam cum se face o montura in linie. Aceasta montura este una destul de usor de realizat si nu necesita multe materiale. Este o montura pe care o recomand pescarilor care doresc sa faca un pescuit fin atunci cand situatia o impune. Montura inline se poate folosi in pescuitul pe rauri dar totodata se poate folosi si in pescuitul pe lacuri. Este recoandat ca acasta montura sa se foloseasca si in sezonul rece atunci cand pestii sunt extrem de mofturosi.

Urca sus

Montura feeder crap pt Dunare si rauri (partea 1/2)

In ajutorul pescarilor incapatori am creat un filmulet in care sunt prezentate doua monturi simple, folosite in pescuitul crapului pe Dunare si pe lacuri. Materialele folosite (fire, biluta cauciuc, vartej) au fost supradimensionate pentru o vizibilitate mai buna.

Montura feeder crap pt Dunare si rauri (partea 2/2)

preston korum soundbaits

Urca sus

Exemplu de montura feeder cu autointepare

Datorita faptului ca, multi pescari sunt la inceput de drum in pescuitul la feeder, am creat un filmulet in care explicam cum se face o montura in bucla cu autointepare. Aceasta montura este indicat sa o folosim in partidele in care avem multe rateuri. Am folosit des aceasta montura, mai ales in pescuitul scobarului pe rau. Desigur se poate folosi si in pescuitul pe lacuri sau balti.

Urca sus

Exemplu de montura feeder cu tub antinod

Datorita faptului ca, multi pescari sunt la inceput de drum in pescuitul la feeder, am creat un filmulet in care explicam cum se face o montura cu tub antinod. Aceasta montura este una dintre cele mai simple si monturi folosite in pescuitul la feeder. Este o montura pe care o recomand pescarilor incepatori, deoarece previne in mare parte, incalcirea strunei (forfacului) cu linia principala. Montura cu tub antinod se poate folosi in pescuitul pe rauri dar totodata se poate folosi si in pescuitul pe lacuri.

Urca sus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (95 votes cast)
Monturi feeder, 4.2 out of 5 based on 95 ratings

.