«

»

Reteta mea pentru cubuletul de mamaliga

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (103 votes cast)

Datorita faptului ca multi pescari ne-au solicitat o reteta de mamaliga pentru cubulete, o sa va prezentam o reteta eficienta testata de multi ani pe Dunare

    Aceasta  mod de preparare l-am aflat in urma cu aproximativ 15 ani de la un pescar in varsta care ma fascinat la vremea aceea prin faptul cum prindea crapi pe Dunare la o varga de 5m echipata cu un fir de cel putin 0,40mm care statea pe apa ondulat ca un cablu de otel. Curios pentru mine la vremea aceea era faptul cum de prindea omul nostru numai crap si noi prindeam numai pesti mici ce farte rar se apropiau de un kilogram.

    Din vorba in voba omul ne-a spus secretul, unul care era atat de simplu incat pe vremea aceea nu puteam gandi asa simplu. Omul ne-a spus ca pescuieste numai la patrat de mamaliga facuta de el, o mamaliga care statea ore intregi in carlig si rezista atacurilor pestilor mai mici pana crapul venea in zona si o inhala. Am fost foarte uimit de amabilitatea omului de a ne dezvalui reteta pe care o sa impartasim cu voi in randurile ce urmeaza.

    Multi fac mamaliga din faina de malai in combinatie cu faina alba de grau pentru a fi mai colanta, mai rezistenta sau mai “cauciucata”. In reteta urmatoare este nevoie doar de faina de malai pe care o sa o cerneti cu ajutorul unui ciorap de dama. Este foarte important sa folosim malai din piata de la tarani si nu acel malai grisat din magazine. Folosirea fainii de grau aduce un minus deoarece se acreste foarte usor in perioada calda.

ciorapul de dama se intinde bine pe gura unei galeti

ciorapul de dama se intinde bine pe gura unei galeti

    Prin cernerea malaiului cu ciorap de dama o sa ramana o pudra destul de fina care in urma fierberii va rezulta o mamaliga foarte bine legat si foarte atractiva pentru crap,caras si platica. Avantajul este ca in urma sitarii fine va ramane doar faina din miezul bobului de porumb, acesta fiind mult mai nutritiv si mai atractiv decat coaja bobului de porumb.

in urma sitarii va rezulta o faina foarte fina si deschisa la culoare

in urma sitarii va rezulta o faina foarte fina si deschisa la culoare

    Tot ce avem de facut in continuare este sa punem apa la fiert. Cantitatea de apa neceasara va fi in functie de faina pe care o vom adauga. Se poate pune doua parti de apa la una de faina, ceva de genul doua cani de apa la o cana de faina.

punem apa pe foc si asteptam pana fierbe

punem apa pe foc si asteptam pana fierbe

    In momentul cand apa fierbe, adaugam toata cantitatea de faina usor pentru a se forma un musuroi plutitor.

Musuroiul de faina o sa pluteasca si astfel nu se va prinde de fundul oalei

musuroiul de faina o sa pluteasca si astfel nu se va prinde de fundul oalei

    Este indicat din cand in cand sa miscam musuroiul de faina cu ajutorul unei linguri pentru a evita prinderea de fundul oalei. O sa o lasam la fiert pana spuma o sa dispara si apa o sa capete o culoare galbuie.

astfel arata faina si apa care au fiert suficient

astfel arata faina si apa care au fiert suficient

    Cand musuroiul de faina si apa arata ca in fotografia de sus, o sa luam oala de pe foc si o sa golim apa fiarta intr-o cana sau un recipient de portelan sau alt material care pastreaza cat de cat temperatura ridicata.

in cana vom varsa toata apa pe care o putem scurge din oala

in cana vom varsa toata apa pe care o putem scurge din oala

    Cu ajutorul unei linguri de lemn tinem musuroiul de faina si varsam toata apa fierbinte care se scurge din oala. Putem goli apa in ghiuveta dar este bine sa o oprim pana la final ca poate mai este nevoie sa mai turnam peste faina  in cazul in care nu se umezeste bine.

in timpul amestecarii este bine ca cineva sa va tina bine de oala

in timpul amestecarii este bine ca cineva sa va tina bine de oala

    Dupa ca am golit apa din jurul musuroiului de faina trebuie sa amestem bine si cu forta. Daca in prima faza o sa vi se para ca este prea uscat o sa vedeti ca dupa cateva secunde toata compozitia o sa se umezeasca si o sa devina lipicioasa.

cel ami bun pret preston
asa trebuie sa arate in dupa ce a fost amestecata bine

asa trebuie sa arate in dupa ce a fost amestecata bine

    Cand toata mamaliga este umezita un totalitate si nu mai sunt vizibile particule de faina uscata, aceasta se varsa pe o masa sau pe o suprafata plana unde o vom framanta cu mana pentru o omogenizare mai buna.

mamaliga framantata cu mana

mamaliga framantata cu mana

    Cat este inca calda, mamaliga se framanta bine pentru o omogenizare mai buna. Se poate vedea din imaginea de mai sus ca dupa framantare ajunge la o consistenta foarte fina si colanta.

aplatizarea cu ajutorul unei sticle de bere

aplatizarea cu ajutorul unei sticle de bere

    Dupa ce o aplatizam pana la grosimea la care vrem sa fie latura cubuletului, taiem marginile cu ajutorul unui cutit. Putem face mai multe placi de diferite grosimi in functie de cat de mare vrem sa fie cubuletul.

eliminarea marginilor crapate cu ajutorul unui cutit

eliminarea marginilor crapate cu ajutorul unui cutit

    Marginile detasate se pot reframanta si mai facem astfel de tablite de mamaliga pe care le punem pe un prosop curat, fara mirosuri, pentru a se raci. In prima faza o sa para moale dar dupa racire o sa se intareasca.

Table de mamaliga puse la racit

table de mamaliga puse la racit

    Dupa racire este indicat sa fie pastrate in pungi de palstic pentru a evita deshidratarea. In cazul in care le lasam afara, acestea se vor usca si vor crapa sau vor deveni foarte sfaramiciose.

cubulete taiate la dimensiunea dorita

cubulete taiate la dimensiunea dorita

    Cu siguranta ca mai sunt zeci de retete, eu pe asta o folosesc de foarte multi ani si nu ma dezamagit niciodata. Prin astfel de procedeu vom folosi doar faina de porumb si mai ales ca in urma sitarii vom obtine faina din miezul de porumb si cea din coaja, mai grosiera, o vom elimina.

    In pescuitul la feeder cu cosulete sau momitor recoamnd folosirea acestora pe firul de par, este mult mai eficient decat montarea cubuletului direct in carlig. Pentru o montare mai usoara recomand folosirea Korum Quick Stops. Montarea acestuia pe firul de par o puteti urmari in filmuletul de la aceasta adresa  http://www.pescuitlafeeder.ro/pescuit-la-caras-cu-method-feeder-pe-dunare/

    Pentru pescuitul de finete si cubulete mai mici se pot folosi carligele cu ochet Preston PR 39 nr 12 sau nr 10 iar pentru un pescuit la peste mare se pot folosi carligele Drennan Super Specialist Barbel nr 6 sau alte carlige de genul acesta.

    Daca ati citit intregul articol si considerati ca a fost folositor, va sfatuiesc sa il impartasiti cu altii. Apasati butonul de share facebook sau twitter din coltul de dreapta jos.

Pentru dezbaterea acestui articol va invit pe forum-ul nostru www.pescuitlafeeder.ro/forum sau lasati un comentariu mai jos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (103 votes cast)
Reteta mea pentru cubuletul de mamaliga, 4.3 out of 5 based on 103 ratings

.

Articole care ar putea sa te intereseze:

31 comments

Skip to comment form

  1. nicu

    foarte tare ! deabia astept sa o incerc !mersi !

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +8 (from 8 votes)
  2. blaga ionel

    vreau daca se poate reteta de mamaliga

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  3. wlady

    ciorapii de dama,trebuie sa fie noi ,sau merg si purtati?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +5 (from 11 votes)
    1. nea nicu

      neaparat trebuie sa fie purtat de o virgina eventual :)))

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +6 (from 10 votes)
  4. Dan Stefana

    Iti multumesc pentru informatiile din articol!
    De ani de zile ma chinuiesc sa prepar o mamaliga adevarata si nu reusesc, desi am increcat o groaza de metode (inclusiv si la microunde). De aceea pescuiesc in mica masura la crap sau caras, preferind cleanul, morunasul, bibanul si mai rar stuca (rara si ea de altfel)! Voi incerca si reteta ta.
    Azi mi-am facut timp si am citit aproape toate articolele legate de FIDER, si am gasit multe raspunsuri la „greselile ” mele din timpul partidelor de pescuit.
    Te felicit pentru rabdarea cu care ne transmiti toate aceste informatii, si calitatea articolelor, mai ales ca totul vine din experientele tale si nu sunt ” copy-paste” ca multe din cele ce vedem sau citim zi de zi pe la noi!!!
    Mi-ar face placere sa mai schimbam citeva cuvinte, daca ai timp si de asta, pentru mai multe informatii, pe adresa de Mail.

    Cu respect,
    Dan Stefana

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.8/5 (6 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +6 (from 6 votes)
  5. florin

    multam fain luci,am fost norocos ca am dat se siteul tau.il recomand cu caldura la toti pescarii pe care ii cunosc.ciao

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +4 (from 4 votes)
  6. nycu

    Multumim pentru site, ffff bun .si cel mai tare este wlady cu ciorapii folositi sau noi.hahahahaha,wlady un sfat:iati uni ai tai special pt cernut ca sa nu te certi cu nevasta:))

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. Cosmin

    O reteta pe care o voi folosii,in ultimii ani chiar am evitat sa mai folosesc mamaliga dar reteta asta chiar este interesanta,mai ales ca este al doilea an de cind folosesc metoda fedeer.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  8. Marius

    Folosesc exact aceasta reteta de vreo 20 ani , tot un pescar batran mi-a spus-o.Dar in apa de fierbere mai pun si unele mirodenii… Tu nu pui nimic ??? Multumim pentru articole.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +5 (from 5 votes)
  9. Adi

    vad ca in momentul in care versi apa mai ramane malai crud deasupra…e bine asa?amestec malaiul ala crud cu restul musuroiului?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
    1. Lucian Fiat

      Da, este ok. In acel moment se amesteca energic si o sa se faca tot continutul din cauza temperaturii ridicate. Este recomandat ca amestecarea sa se faca imediat dupa golirea apei in surplus si daca este nevoie se mai poate pune putina apa din cea pe care am golit-o si care este indicat sa o pastram intrun recipient de portelan pana la terminarea amestecarii.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +2 (from 2 votes)
  10. alex

    lucian am si eu o intrebare referitor la prepararea mamaligii….cam cat timp trebuie sa fiarba…de ex intr-o reteta de-a ta…ma refer la cantitati…am incercat-o dar cred ca nu am fiert-o deajuns…in rest….ca si aspect e cea mai tare…recomand!!!
    Ms pentru reteta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    1. Lucian Fiat

      Trebuie sa fiarba pana apa capătă o culoare galbena si devine de consitenta unei smantani mai diluate. După câteva mamaligi o sa îți dai seama cam cât trebuie sa fiarba.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +1 (from 1 vote)
  11. andrei

    merci mult! este chiar pesrfecta daca pot spune asa.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  12. SPYYO

    Interbarea cine mai poarta ciorapi?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  13. catalin

    Multumesc mult pentru rabdarea pe care ai avut-o la esplicarea retetei ,dar am si eu o intrebare -faina degerminata din comert cu granulatie mica si cernuta de ce nu este buna?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 1 vote)
    1. Lucian Fiat

      Tocmai germenel este cel mai important, este ca si cum ai bea o cafea decofeniizata.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +1 (from 1 vote)
  14. GIGI

    SUPER!MULTUMESC MULT.FIRE INTINSE.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  15. manu

    daca nu te deranjez am o intrebare ..sper sa nu rideti sunt abea la inceput sa devin un pescar si ma informez de unde gasesc si io ….am incercat reteta inainte sa plec la pescuit si am lasato in frigider sa nu se inacreasca (sa nu se strice )cind am luato era tare ca piatra si nu am mai pututo folosi ca se crapa si se sfarima ..evident e vina mea undeva ,ceva nu am respectat in reteta sau nu trebuia bagata in frigider …..ce imi recomanzi ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    1. Mosu

      Aspacardin!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +5 (from 5 votes)
  16. lucianr

    eu o fac mai simplu si o aromez dupa preferinte si sezon (dulce, sarata, cu miere, cu ton, cu ficat …)

    ies niste boilesuri ca da-i cu ele in ce vrei tu si nu se sparg. formele le variez, cilindric, patrat bila …

    2-3 parti faina de malai cu 1 parte sau mai putin faina alba.

    le amestec la rece pana se omogenizeaza si aimi adaug aromele, parf sau lichide

    – pun putina apa, putin cate putin pana pot sa le modelez fara sa se destrame daca de exemplu prin forma modelata trec un ac mai mare

    – le formez pe toate si in apa clocotita le arunc caa 1 minut

    – pe dinafara se fac tari, pe dinauntru raman destul de fainoase, astfle ca daca dai cu ele de pamant (chiar asa le si incerc daca sunt fierte destul sau prea mult) sar inapoi pana pe aragaz fara sa se sparga.

    imi place sa le fac asa pentru ca mamaliga ramane galbena, unde nu mai ajustez cu colorant alimentar (de obicei rosu la cele cu ficat)

    sper sa va reuseasca reteta mea

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)
    1. lucianr

      am mai editat putin textul anterior,
      sa fac ceva pe betele voastre daca imi folositi reteta!
      pentru copyright ajunge sa postati o coada de peste prins!

      eu o fac mai simplu si o aromez dupa preferinte si sezon (dulce, sarata, cu miere, cu ton, cu ficat)
      ies niste boilesuri ca da-i cu ele in ce vrei tu si nu se sparg.
      formele le variez, cilindric, patrat bila
      – 2-3 parti faina de malai cu 1 parte sau mai putin faina alba, de grau
      -le amestec la rece pana se omogenizeaza si mai adaug aromele, praf sau lichide dupa cum si ce am
      – pun putina apa, putin cate putin pana pot sa le modelez fara sa se destrame daca de exemplu prin forma modelata trec un ac mai mare prin ele (asa le testez consistenta, niciodata nu am cantarit apa sau restul)
      – le formez pe toate si apoi le arunc in apa clocotita pt cca 1 minut maxim 2
      pe dinafara se fac tari, pe dinauntru raman destul de fainoase, astfel ca daca dai cu ele de pamant (chiar asa le si incerc daca sunt fierte suficient sau prea mult) sar inapoi pana pe aragaz fara sa se sparga.
      – nu pun oua pentru ca faina alba la fierbere le intareste destul
      imi place sa le fac asa pentru ca mamaliga ramane galbena, unde nu mai ajustez cu colorant alimentar (de obicei rosu la cele cu ficat) pentru ca acelea se fac maronii dupa fierbere sau daca stau 2-3 zile.
      sper sa va reuseasca reteta mea si sa prindeti cu ea.
      pentru momitor folosesc pesmet usor umezit cu aroma ce am pus in boiles si bucati din boilesuri facut de mine. daca nu umezesc pesemetul prea tare se destrama foarte bine lasand un nor in apa, iar pentru efectul de nor uneori in functie de sezon mai adauc putin lapte condensat din ala pentru cafea.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: -2 (from 4 votes)
  17. Adrian

    Foarte buna reteta aceasta .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  18. cantea catalin

    interesanta momeala mai poti sa ne prezinti si altele ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  19. naum ionut

    salut ma intereseaza si pe mine ca arome exact trebuie sa pun in mamaliga? pescuiesc pe Olt. multumesc din suflet

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  20. Vlad

    Salut vreau sa te felicit pt publicarea acestei retete…este f buna si mai vreau sa va spun un lucru care este o parere personala si poate o sa supere pe unii : mamaliga pentru cubuletz/cocolosh/para NU SE FIERBE ! Daca vreti sa faceti o mamaliga adevarata nu o fierbeti ca pe boilies ! Stiu ca este mai usor asa si ca se obtine o mamaliga f buna de pus pe carlig sau fir de par dar rezultatele o sa va dezamageasca in timp pt ca nu mai are aceasi atractie…eu ii spun „mamaliga rasfiarta” pt ca se gateste practic de doua ori si am incercat si eu cu ea dar nu iese la fel ca cea prezentata mai sus (pt ca prin fierbere scoti din ea ceva esential : gustul). Eu sunt din Tulcea si am copilarit pe malul Dunarii pe langa tot felul de mosnegi care faceau uneori senzatii la mamaliga cubulet sau para modelata pe carlig si nu am auzit niciodata pe careva sa fiarba mamaliga . Incercati sa invatati cum se prepara mamaliga adevara si o sa vedeti ca este altceva. Secretul este clar prezentat mai sus : malaiul cu granulatie cat mai fina (cu sau fara faina de grau) , sa o lasi sa isi traga singura cata apa are nevoie si apoi sa o iei la framantat cat este calda pana o faci cum trebuie. Stiu ca foarte multa lume fierbe mamaliga si ca majoritatea retetelor de pe net recomanda asta dar va asigur ca nici un pescar cu state vechi in acest domeniu nu face asa decat daca vrea sa obtina o mamaliga pentru arc sau pt nadit pur si simplu. Si inca ceva vreau sa mai adaug: aromele lichide(vanilie,anason,etc) se introduc in timp ce framantam mamaliga nu cand o punem pe foc pt ca se evapora o mare parte din ele.

    Mai este de mentionat inca un aspect legat de montura in cazul in care nu folositi firul de par si puneti mamaliga direct pe carlig nu puneti plumb culisant in fata pt ca pestele nu se inteapa singur si scuipa mamaliga imediat cum simte plumbul. Faceti montura clasica cu plumb la capat si fiti atenti ca pestele trebuie luat din „tzac-urile” pe care le vedeti la varful lansetei pt ca el vine,trage putin de ea dupa care o lasa cand incepe sa simta firul.

    Va urez fir intins si nu ma injurati prea tare daca nu sunteti de acord cu ce am scris pt ca eu doar va povestesc cum se prinde crap la Dunare in zona Tulcea si personal va recomand sa aveti in paralel si monturi cu porumb uscat sau putin fiert.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (7 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 5 votes)
  21. Marius

    Sincer, este o mamaliga bunicica, insa nesatisfacatoare. Pentru a obtine o mamaliga precum cea din comert, gen ‘Super Patratica’, folosoti urmatoarele ingrediente:

    -1 kg malai trecut de iarna
    -o lamaie stoarsa (turnati zeama inainte de fierbere)
    -4 lingurite zahar vanilat
    -3 pumni de capuse de caine
    -un buchet de maracini
    -clei de oase
    -patrunjel

    Amestecati pana se umfla capusele, apoi pisati-le cu o lingura lata, deoarece sucul de capuse este extrem de gelatinos si mamaliga va deveni extrem de rezistenta in carlig. Cu un patratel prindeti cca 10 kg de peste.
    Fir intins!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -9 (from 11 votes)
  22. cristi

    marius…ce draq cauti aici…luatia-s sucul de capuse ..si sa ma sugi dupa pana iese gelatina

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +7 (from 7 votes)
  23. claudiu

    marius!…mai bine te duci si incerci sa dai la oblete cu buchet de rame si carlig nr 2 prinzi in jur de 10kg de olbete pe ora …lasa capusele si maracinii in pace si apuca te de alte sporturi!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 3 votes)
  24. pescaramator

    Mi se pare foarte interesanta aceasta reteta.Am sa incerc si eu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  25. ionut

    cea mai buna reteta de mamaliga felicitari sunteti niste adevarati profesionisti!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.