Pescuit cu method feeder pe locurile „neproductive” ale lacurilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)

In acest video vom discuta despre ce trebuie sa facem pentru o partida cu method feeder pe locuri „neproductive”. Locatia aleasa este una mai putin productiva de pe balta Cornesti din judetul Timis. Vom incerca sa utilizam o cantitate foarte mica de nada de la FeederX, acestea avand o putere de atractie foarte mare. Vom folosi si o noua varianta, Super Carp Green care e recomandata cand peste devine suspicions la nadele de culoare deschisa.pescuit la feeder
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)
Pescuit cu method feeder pe locurile "neproductive" ale lacurilor, 4.9 out of 5 based on 7 ratings

.

1 comment

 1. Sz. Zsolt

  Salut.

  Am urmarit cu placere cateva dintre clipurile video postate pe acest site, si pot sa zic ca acesta (ultimul) (Pescuit cu method feeder pe locurile NEproductive ale lacurilor) m-a dat gata.
  Deci tot ce am vazut eu pe internet, la televizor, si de la pescarii mai experimentati sa zic asa, intra in conflict cu tot ce ai explicat tu aici.
  Eu din cate stiu nada trebuie umectata astfel incat sa fie mai mult uscat decat umed, si cum cade in apa (depinde cat de tare e strans) sa se desfaca si sa faca acel nor de nada si aroma care ademeneste pestii imediat ce ajunge cosuletul pe substrat.
  Ai mai specificat ca nada trebuie stransa foarte tare incat sa nu cada din cosulet, si chiar azi dupamasa la lucru am vb cu un coleg de lucru ca a vizionat un clip al tau in care pur si simplu dai cu method-ul ca cu biciul in apa si nada nu cade din cosulet si spui ca asa trebuie sa fie ca sa functioneze.
  Dar cum faci nadirea grea daca stai 10/15 min cu nada in cosulet si nu cade dupa ce intra in apa, si cum faci patul de nada daca nu se desface nada de pe cosulet?

  Astept cu nerabdare raspunsul tau :-)
  Am cumparat si eu o nada feederx bream brown , si in weekend am planificat o ieseala de o dupamasa sa vad ce poate nada asta.
  O sa fac 2 iesiri, una sambata si una duminica. O
  data o sa fac cum stiu eu sa fac nada si o sa folosesc un cosulet de apr 50g cu antitangler , si la al 2-lea te-as ruga sa-mi dai tu o sugestie la cum sa fac nada si in ce stil sa pescuiesc.
  Pana atunci numai bine si for intins! (Y)
  Mentionez ca o sa fie un pescuit pe rau, si pestele tinta va fi scobarul si mreana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>