Ce facem noi

.

Acest site a luat nastere in urma dorintei de a populariza pescuitul la feeder in randul pescarilor incepatori din Romania

    Impreuna cu echipa noastra, pe parcursul timpului, o sa incercam sa punem la dispozitia cititorilor nostri articole cat mai educative si cat mai explicative despre pescuitul la feeder. Pentru o mai buna insusire a cunostintelor vom incerca sa punem cat mai multe filme despre realizarea monturilor, prepararea nadei si nu in ultimul rand partidele de pescuit realizate de echipa noastra si de colaboratorii nostri. In articolele si filmuletele noastre vom incerca sa prezentam, in mare masura, pescuitul pe ape salbatice unde cea mai mare parte din pescari isi desfasoara partidele de pescuit. Site-ul nostru se adreseaza pescarilor care vor mai mult decat un  pescuit la intamplare in care plaseaza montura intr-un loc oarecare, asteptand ca pestii sa il faca fericit. Pe aceasta cale dorim ca orice pescar care ne viziteaza sa afle cat mai multe aspecte importante ce vor contribui la realizarea unor partide reusite.

Ramaneti impreuna cu noi si partidele dumneavoastra vor fi mai reusite. Echipa  pescuitlafeeder.ro va ureaza fir intins!

preston korum soundbaits

.