Pentru rezultate mai bune la crap pe ape reci, in cele ce urmeaza va arat un simplu truc care mie personal mi-a adus rezultate bune in partidele dificile, in concursuri dar si in sezonul rece
Poate multi dintre voi stiti ca pe ape reci petelete se dizolva foarte greu si astfel vor timite un semnal nutritiv crapului dupa o lunga perioada in care peleta incepe sa se dizolve foarte lent.
Atat in sezonul rece cat si in sezonul cald, cu cat peleta se “activeaza” mai repede cu atat mai repede apare si prezentarea. Pentru a activa mai repede pletele va recomand urmatoarea tactica care mie mi-a dus rezultate foarte bune.
Personal cele mai bune performante le-am avut cu pelete si aditivul din imagine, mai exact pelete gaurite de 8mm Sonubaits O`s Krill si aditiv lichid Sonubaits Krill.
Primul pas este sa puneti cateva pelete intrun recipient de mici dimensiuni pentru a nu face risipa de aditiv si turnati aditv peste pelete pana la nivelul lor.
Pentru o mai buna activare este bine ca aceasta operatiune sa se afectueze in sezonul rece cu cel putin 2 ore inainte de inceputul patidei si cu o ora inainte de partida in sezonul cald.
Este important sa nu dipuiti foarte multe pelete deoarece dupa finalul partidei nu mai puteti sa le pastrati pentru o refolosire eficienta.

Nu trebuie sa punem mult aditv, daca pelete sunt acoperite in mare parte este perfect.
In imaginea de mai sus se vede cum peleta capata un invelis activ de consistenta unei paste moi ce transmite un semnal nutritiv catre crap imediat ce ajunge in substrat si astefel nu mai suntem nevoiti sa asteptam ore intregi pentru ca peleta sa se activeze pe ape reci.
Puteti proceda lafel si cu alte pelete si aditiv, eu le-am prezentat pe cele de la Sonubaits pentru ca nadele Sonubaits m-au ajutat sa castig aproape toate concursurile la care crapul a fost specia de baza si a fost admis pescuitul cu method feeder.
Afla aici ce a reusit nadele sonubaits in anul 2013: http://www.pescuitlafeeder.ro/sonubaits
Daca ati citit intregul articol si considerati ca a fost folositor, va sfatuiesc sa il impartasiti cu altii. Apasati butonul de share facebook sau twitter din coltul de dreapta jos.
Pentru dezbaterea acestui articol va invit pe forum-ul nostru www.pescuitlafeeder.ro/forum sau lasati un comentariu mai jos.
Trucuri la crap pentru sezonul rece - Octombrie 2013,
6 comments
Skip to comment form ↓
Vlad Toma
30 octombrie 2013 în 9:31 am (UTC 3) Link to this comment
Domnule Lucian ne puteti oferi mai multe detalii despre montura folosita si despre nada recomandata cu acest tip de pelete?
Lucian Fiat
12 noiembrie 2013 în 6:34 pm (UTC 3) Link to this comment
In scurt timp o sa discutam despre nadele si monturile folosite in astfel de situatii.
geo
31 octombrie 2013 în 5:39 pm (UTC 3) Link to this comment
am inceput pescuitul la dunare de cativa ani,si anul acesta am ajuns sa stau ;7 ZILE ACASA DE LA DESCHIDERE PANA PE 25.10 2013;in rest tot pe dunare, caut crapul de la svinita pana la gaura cu musca ,intradevar este o totala enigma acest peste ;si iti multumesc ptr ca impartasesti cu noi aceste experiente ,tineo tot asa fire intinse poate ne vom intalni vreodata pe dunare sa stam la taclale
masac
15 martie 2014 în 10:44 pm (UTC 3) Link to this comment
multumesc pentru sfaturile pe care le impartasesti cu noi!!!
sorin
7 decembrie 2014 în 9:42 am (UTC 3) Link to this comment
ce montura ati folosit ? ce nada ptr momitor e ok cand apa e rece ?
Fanica
25 aprilie 2017 în 3:13 pm (UTC 3) Link to this comment
Foarte bine arata momeala! Multumesc de sfat!