x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Fir Monofilament Shimano Technium Invisitec 300m 0,16mm

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Fir Monofilament Shimano Technium Invisitec 300m 0,16mm
search
  • Fir Monofilament Shimano Technium Invisitec 300m 0,16mm
TECINV30016

Fir Monofilament Shimano Technium Invisitec 300m 0,16mm

Fir Monofilament Shimano Technium Invisitec 300m 0,16mm

59,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Denumirea atribuita de producatorul nipon sugereaza vizibilitatea subacvatica redusa, datorata nuantei gri-deschis care camufleaza bine pe orice tip de substrat.

 

Pe langa culoare, utilizarea tehnologiei cu 3 straturi la producerea firului Shimano Technium Invisitec constituie unul din punctele forte care influenteaza la randul sau in mod pozitiv increderea pescarilor in acest monofilament.

 

Stratul triplu ofera un grad de elongatie redus, un real avantaj pentru detectarea rapida a semnalelor, chiar si atunci cand pescuiti plantat la distante apreciabile.

 

Alte proprietati care propulseaza acest fir de crap de la Shimano in topul monofilamentelor se refera la rezistenta crescuta la nod si abraziune, scufundarea rapida si asezarea perfecta pe substrat. Fiind un fir suplu, se preteaza aruncarilor la distante extreme.

 

Mod ambalare: role 300m

Rezistenta: 2.70kg

TECINV30016
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.